aerodays2020 375 900

Save the Date 8th European Aeronautics Days Berlin, Germania, 12-17 mai 2020

Timp de aproape trei decenii, Zilele Aeronautice Europene (The European Aeronautics Days - AEROdays) au reprezentat evenimentul principal în cercetare și inovare în domeniul aviației, reflectând prioritățile și strategiile stabilite în cadrul programelor-cadru de cercetare ale Comisiei Europene. Cea de-a opta ediție AeroDays se bazează pe realizările Horizon 2020, cel mai mare program de cercetare și inovare al CE, și pe o nouă abordare prin integrarea a două evenimente Tandem-AeroDays19.20 organizate in România în 2019 și Germania în 2020. Abordarea sincronizată a celor două evenimente va împleti realizările programului Horizon 2020 cu obiectivele și așteptările strategice pentru următorul deceniu, oferind șansa de a alimenta competitivitatea europeană și națională în aeronautică și în sectorul transportului aerian și de a consolida rețeaua academică, de cercetare și industrială a tuturor statelor membre ale UE.

Berlin AERODays 2020 va reuni două mari evenimente: Berlin Aviation Summit și ILA Future Lab Forum. 

Berlin AERODays 2020 (12 Mai 2020) va debuta in prima zi cu Berlin Aviation Summit, care va oferi jucătorilor cheie ai politicii și științei, industriei, sectorului financiar și traficului aerian global o platformă pentru alinierea hărților rutiere tehnologice, strategiilor de investiții și politicilor. Sunt așteptați 300 de oficiali care vor discuta, sub tema ”Aviația pentru viitor - schimbarea este acum”, despre evoluția aviației, stabilind cursul în domeniu pentru anii următori. 

Zilele 2-5 ale Berlin AERODays 2020 (13-17 Mai 2020), adresate publicului larg, se vor desfășura pe parcursul Forumului ILA Future Lab. ILA Future Lab Forum este cea mai importantă expoziție internațională aerospațială de inovații din Europa, unde sunt așteaptati peste 150.000 de vizitatori comerciali și publici. Forumul a fost lansat pentru a oferi o primă imagine asupra tehnologiilor aerospațiale care au potențialul de a ne schimba lumea, felul cum călătorim sau cum facem afaceri. Vizitatorii se pot alătura discuțiilor dinamice din cadrul Forumului ILA Future Lab, în timpul cărora vor fi abordate cele mai urgente și fascinante probleme ale industriei aeronauticii în materie de inovație aerospațială de catre liderii din domeniul aerospatial și experți de top din lume.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați pagina evenimentului: aerodays2020

Persoană de contact UEFISCDI
Andreea Popa
E-mail: andreea.popa@uefiscdi.ro
Telefon: 021 30 71 991
Mai multe detalii
Știri asociate:
09 Sep 2020

Înscrierile la #AeroDays2020 sunt deschise!

Evenimentul principal în domeniul aviației, #AeroDays2020 - Berlin Aviation Summit și 

31 Jul 2020

#AeroDays2020: un eveniment hibrid pregătit pentru lansare!

Anul acesta Conferința #AeroDays2020 va avea loc într-un format adaptat situației actuale generate de răspăndirea COVID-19, cu un prog...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3638, O: 466]