Stire 20 Mai 2020 Scoping the OA OS

Consultare Invest in Open Infrastructure

Toți actorii europeni implicați în administrarea serviciilor sau infrastructurilor ce oferă acces deschis la resurse științifice și/ sau sprijină tranziția către open science sunt invitați până la data de 5 Iunie să contribuie la studiul organizat de către Invest in Open Infrastructure. Prin participarea cât mai multor reprezentanți ai acestei comunități care a cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimii ani, sondajul va ajuta la o mai bună înțelegere a ofertei vaste de resurse de comunicare academică din Europa, iar, în cele din urmă, poate influența finanțarea pentru dezvoltarea acestor tipuri de infrastructuri.

Feedback-ul dvs. este foarte important - informațiile pe care le împărtășiți vor ajuta finanțatorii - guverne, organizații și agenții de finanțare, instituții, biblioteci, furnizori de servicii - să conceapă strategii eficiente pentru finanțarea infrastructurilor din sfera open science (știința deschisă).
Rezultatele sondajului vor fi făcute publice la sfârșitul verii / începutul toamnei 2020.

Chestionarul poate fi completat accesând link-ul

În cazul în care întâmpinați dificultăți tehnice sau dacă aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți un mesaj la: survey@sparceurope.org
Mai multe detalii
Știri asociate:
28 May 2020

Science, Research and Innovation Performance Report

Ca urmare a unei analize amănunțite a contextului mondial, Comisia Europeană a pubicat 

22 May 2020

Open Science Stakeholder Map

Cât de familiar este termenul de #EOSC sau conceptul de #FAIR? În ce domenii au nevoie, cercetătorii și personalul de asistență, de suport sau consiliere pentru a crea date FAIR?

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3879, O: 466]