preview

Ultimele 2 zile pentru înregistrare Bucharest Hackathon inside the EU Sparks for Climate: Citizens Hackathon Championship

Sunteți un cetățean angajat în combaterea schimbărilor climatice și doriți să faceți un pas înainte în găsirea de soluții, atunci Bucharest Hackathon inside the EU Sparks for Climate: Citizens Hackathon Championship este pentru dvs. 

Căutăm cetățeni și cercetători care să colaboreze într-un campionat virtual de hackathon-uri pentru cetățeni europeni care vizează dezvoltarea de noi soluții la provocările climatice.

Bucharest Hackathon inside the EU Sparks for Climate: Citizens Hackathon Championship va fi organizat online, în perioada
-
Pentru a participa, un cetățean trebuie să propună o provocare care este relevantă pentru comunitatea, orașul sau regiunea sa. Un cercetător cu experiență în domeniul climei poate să-și valorifice expertiza în  competiție și să se alăture cetățenilor.

Cele 2 echipe câștigătoare vor primi o sesiune de formare și antrenament personalizat pentru a concura în finală și a avea ocazia de a deveni unul dintre Campionii European Citizens Hackathon! Cele trei echipe câștigătoare în finală vor primi un premiu de 5.000 EUR/echipă și alte beneficii, cum ar fi mentorat personalizat, sprijin pentru o campanie de crowdfunding, acces la rețeaua de investitori și asistență pentru extinderea soluției lor.


Mai multe detalii
Știri asociate:
22 May 2024

Înregistrare Bucharest Hackathon inside the EU Sparks for Climate: Citizens Hackathon Championship

Sunteți un cetățean angajat în combaterea schimbărilor climatice și doriți să faceți un pas înainte în ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2644, O: 124]