Stire 22 septembrie 2022 Proiecte green deal Citizen Science

Webinar - Green Deal Projects - Citizen Science

Biroul ”Green Deal Project Support Office” (GD-SO), organizează o serie de webinari pentru a împărtăși cu actorii interesați evoluțiile și inovațiile de ultimă oră din proiectele Green Deal Call. Primul webinar va avea loc pe 3 octombrie 2022 și va aborda tema științei cu cetățenii.

Mai multe proiecte finanțate în cadrul apelului H2020 Green Deal lucrează la soluții care vor permite cetățenilor să se implice în implementarea Green Deal. Obiectivul webinarului este acela de a facilita schimbul de informații, experiențe (inclusiv provocări și bariere) și lecții învățate, precum și de a identifica bunele practici în proiecte de tip ”Citizen Science”.

Participarea este gratuită, necesitând înregistrarea în prealabil aici. După înregistrare un link Microsoft Teams și o invitație pentru calendar vă vor fi trimise cu mai multe detalii. 
Mai multe detalii
Știri asociate:
29 Sep 2022

Webinar ”Citizen Science for Policy and Practice”.

UKRI, Agenția pentru Standarde Alimentare - FSA și Institutul de Studii Comunitare organizează în data de 20 octombrie 202...

19 Sep 2022

Workshop: Towards the Implementation of UNESCO Recommendation on Open Science

Pentru a sprijini țările care încearcă să integreze în politicile lor aspecte legate de includerea actorilor/părților interesate...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4738, O: 161]