OSKH OpenAIRE 2

Webinar “Suportul OpenAIRE in tranzitia catre stiinta deschisa si dezvoltarea EOSC” 26 februarie 2021

Open Science Knowledge Hub Romania (OSKH Romania) din cadrul UEFISCDI, avand rolul de NOAD (National Open Access Desk) pentru Romania in cadrul organizatiei OpenAIRE, organizeaza webinarul cu tema “Suportul OpenAIRE in tranzitia catre stiinta deschisa si dezvoltarea EOSC”.

In cadrul intalnirii vor fi prezentate rolul, demersurile si serviciile OpenAIRE, precum si o analiza a publicatiilor „open access” (OA) ale autorilor romani si costuri asociate publicarii OA. De asemenea, acest webinar incurajeaza dialogul cu cei interesati de stiinta deschisa (open science) si ofera o generoasa sesiune de intrebari si discutii.

Avand in vedere interesul si implicarea dumneavoastra in initiativele noastre anterioare legate de domeniul Open Science, va adresam, invitatia de a participa la acest eveniment in data de 26 februarie 2021, in intervalul orar 10.00-12.00, desfasurat prin intermediul platformei Zoom.

Agenda evenimentului si formularul de inregistrare se regasesc la aici.

*Participarea la webinar necesita inregistrarea prealabila pana la data de 25 februarie 2021, inclusiv.

Link-ul pentru conectare va fi transmis automat după inregistrare.
Mai multe detalii
Știri asociate:
09 Aug 2022

OpenAIRE AMKE și FAIRsharing

Colaborarea dintre OpenAIRE AMKE și FAIRsharing are ca obiectiv asigurarea că informațiile interconectate a celor două entități vor oferi mai multe cunoștințe cercetătorilor d...

25 Jul 2022

Catalog de Servicii OpenAIRE

OpenAIRE anunță lansarea noului Catalog de Servicii OpenAIRE care reprezintă o modalitate intuitivă și eficientă de a găsi informațiile. În plus, materialele noi completează e...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6713, O: 160]