Evenimente #RO2019EU

Învățământ Superior
14
mai
2019
A doua Reuniune a Înalților Funcționari din ASEM
2nd Senior Officials’ Meeting (SOM2)
Reuniunea SOM2 are ca scop pregătirea celei de-a Şaptea Reuniuni a Miniștrilor Educației din ASEM (ASEMME7), fiind organizată sub forma unei întâlniri tehnice, în care participanții discută și stabilesc, de comun acord, principalele documente care stau la baza organizării ASEMME7.
Mai multe informații:
link
Învățământ Superior
15-16
mai
2019
A şaptea Reuniune a Miniștrilor Educației din ASEM
7th ASEM Education Ministers’ Meeting (ASEMME7)
Organizată de Ministerul Educației Naționale, în colaborare cu UEFISCDI, Consiliul Național al Rectorilor și Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București, a șaptea Reuniune a Miniștrilor Educației din ASEM reuneşte reprezentanții celor 53 parteneri ASEM (30 state din Europa, 21 state din Asia, Uniunea Europeană și Secretariatul ASEAN) care vor discuta despre modalităţile de colaborare, pe toate palierele educaţionale, ce pot să faciliteze colaborarea între Asia şi Europa oferind decidenţilor idei pentru iniţiative comune în materie de inovare în educaţie în contextul globalizării.
Mai multe informații:
link
Cercetare Dezvoltare Inovare
27-30
mai
2019
TandemAEROdays 19.20.
Conferinţa 8th European Aeronautics Days Bucharest - 2019 and Berlin – 2020 (TandemAEROdays 19.20) urmăreşte diseminarea rezultatelor ştiinţifice din cercetare şi inovare în aeronautică şi transport aerian, reflectand priorităţile şi strategiile stabilite în cadrul programelor-cadru de cercetare ale Uniunii Europene.
Eveniment organizat de Ministerul Cercetării şi Inovării în colaborare cu Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Aerospaţială „Elie Carafoli” (INCAS) şi UEFISCDI, sub auspiciile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.
Cercetare Dezvoltare Inovare
4-5
iunie
2019
Conferința MSCA 2019
Marie Skłodowska-Curie Actions Presidency Conference (MSCA) este de câțiva ani un eveniment emblematic pentru Programul MSCA, care are ca scop reunirea cercetătorilor de toate naționalitățile și toate disciplinele pentru a împărtăși bune practici, încurajând dezbaterile privind experiențele anterioare și curente, care contribuie la dobândirea unor noi abilități pentru dezvoltarea carierei.
Eveniment organizat de Ministerul Cercetării şi Inovării în colaborare cu UEFISCDI, sub auspiciile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Mai multe informații la adresa:
www.msca2019.eu
Cercetare Dezvoltare Inovare
19-21
iunie
2019
Innovative Enterprise Week
Conferința urmărește să promoveze excelența prin inovare la nivel european, să îmbunătățească cunoștințele despre accesul la finanțare pentru inovatori, să promoveze antreprenoriatul bazat pe inovare și să stimuleze investițiile private în acord cu previziunile programului Horizon Europe.
Eveniment organizat de Ministerul Cercetării şi Inovării în colaborare cu UEFISCDI, sub auspiciile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.
Mai multe informații la adresa:
www.innoenterprisebucharest2019.eu


https://uefiscdi.ro/evenimente-ro2019eu
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.589, O: 144]