Banner articol Noutati

Apel deschis pentru IMM-uri interesate de responsabilitatea digitală

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), parte a consorțiului proiectului CDREUROPE, anunță lansarea unui Apel deschis pentru IMM-urile interesate să utilizeze datele și tehnologiile digitale într-un mod responsabil din punct de vedere social, economic, tehnologic și ecologic. Acest apel se organizează concomitent in Romania, Italia, Franta si Spania.

În cadrul acestui program-suport, 5 IMM-uri vor fi selectate pentru a beneficia de servicii de consultanță, pentru a evalua și implementa principiile de responsabilitate digitală corporativă în modul de operare, cu scopul de a îmbunătăți calitatea muncii și a rezolva provocări specifice digitalizării. Serviciile de consultanță vor fi oferite de experți care le vor îndruma de-a lungul procesului de evaluare strategică și de elaborare a unor noi abordări digitale responsabile, costurile fiind acoperite prin intermediul proiectului CDREUROPE.


Înscrierea se realizează online prin completarea formularului de aplicare 
În cadrul formularului se va încărca Declarația pe propria răspundere privind eligibilitatea întreprinderii. Aceasta trebuie completată și semnată de către reprezentantul legal al IMM-ului, ulterior scanată și încarcată în formularul de aplicare.

Termenul limită pentru înscriere este data de 30 iunie 2024.

Selecția IMM-urilor se va desfășura pe parcursul lunii iulie 2024. Selecția consultanților din programul-suport, care vor fi alocați IMM-urilor, se va realiza în luna septembrie 2024. IMM-urile și consultanții vor fi conectați în octombrie 2024, odată cu semnarea documentelor contractuale de către părți.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la adresele:
oana.ionescu@uefiscdi.ro sau crew@cafeneauadeinovare.ro
Mai multe detalii
Știri asociate:
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2565, O: 124]