Banner articol Noutati1

Apel Proiecte Comune Multilaterale de Cercetare - actualizare condiții eligibilitate România

Au fost actualizate condițiile de eligibilitate pentru instituțiile gazdă din România (anexa 2), în cadrul apelului pentru Proiecte Comune Multilaterale de Cercetare - MAPS: Multilateral Academic Projects, astfel:

1.2. Institutional requirements for the submission of proposals (Romanian host in-stitution)
a) The project is implemented in a Romanian research organization (public or private), respective-ly university, research institutes/centers, and also non-profit research institutions, hereinafter referred to as the RO host institution. The RO host institution cannot be an enterprise, in the sense of state aid legislation.

Instrumentul de finanțare MAPS a fost dezvoltat în cadrul Programului Cercetare asociat celei de-a doua Contribuții Elvețiene , ce continuă consolidarea legăturilor politice, economice și culturale dintre Elveția și statele membre ale UE.

Propunerile de proiecte implică un parteneriat format dintr-o instituție din România, alături de o instituție din Elveția și cel puțin una din instituțiile gazdă eligibile din celelalte țări implicate în program (Bulgaria, Croația, Polonia și Ungaria).

Documentul de apel este disponibil aici

Identificare parteneri:
Platforma de brokerage disponibilă la adresa: https://roch.brokerage.uefiscdi-direct.ro

Calendar:
Termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte de către responsabilul de proiect din Elveția, pe platforma mySNSF, este 1.07.2024.

Platforma pentru depunerea documentelor solicitate responsabilului de proiect din România este disponibilă la adresa www.uefiscdi-direct.ro, până la data de 3.07.2024 (ora 16:00).
Notă: Aplicantul din România este responsabil pentru încărcarea aceleași propuneri de proiect, depusă în sistemul electronic al SNSF, de către partenerul elevețian.Persoană de contact:
Monica Cruceru
Coordonator Program
Tel: + 40 21 30 80 561
E-mail:  monica.cruceru@uefiscdi.ro
Mai multe detalii
Știri asociate:
02 Apr 2024

Lansare apel Second Swiss Contribution - Program Cercetare

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), în calitate de

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2004, O: 124]