Banner articol Noutati lansare competitie P8

Competiție deschisă: Europa Digitală

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a aprobat prin OMCID nr. 21185/01.07.2024, lansarea competiției pentru Europa Digitală, din cadrul PNCDI IV, Programul 5.8. Cooperare europeană și internațională, Subprogramul Inițiative europene și internaționale.

Europa digitală (DIGITAL) este un nou program de finanțare al Uniunii Europene, axat pe aducerea tehnologiei digitale întreprinderilor, administrațiilor publice și cetățenilor. Programul urmărește să accelereze redresarea economică și să modeleze transformarea digitală a societății și a economiei Europei.

La nivel național, competiția urmărește accelerarea transformării digitale a economiei, prin cofinanţarea participării organizaţiilor de cercetare dedrept public/privat şi a întreprinderilor din România la programul Europa Digitală (DIGITAL).

Depunerea cererilor de finanțare este continuă, începand cu data lansării prezentei competiții, în concordanță cu calendarul existent pentru competițiile organizate în cadrul Programului Europa Digitală.

Acceptarea la finanțare se realizează în ordinea primirii cererilor de finanțare, în limitele bugetare existente.

Platforma pentru depunere propuneri de proiecte va fi disponibilă din data de 22 iulie 2024.
Se vor lua în calcul pentru analiza eligibilităţii doar cererile de finanţare care se găsesc pe platforma pentru depunere on-line în stare "finalizat".

Cererea de finanţare şi declaraţiile se vor încarca în platforma de depunere on-line http://uefiscdi-direct.ro.
Mai multe detalii
Știri asociate:
28 Mar 2024

Dezbatere publică pachet informații competiție ”Europa Digitală”

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, lansează în dezbatere publică Pachetul de informații pentru competiția “

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.1906, O: 124]