Untitled

EUREKA innovation across borders

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Invățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) a organizat „EUREKA – innovation across borders” un eveniment public de diseminare a instrumentelor de finanţare şi a proiectelor, cu parteneri români, finanţate la nivelul reţelei EUREKA. Evenimentul a avut loc în data de 5 iulie 2017 la Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (Calea Victoriei nr. 88, Bucureşti).

EUREKA este o reţea reputată de cooperare pan-europeană, locul unde companiile, care îşi bazează afacerile pe produse, tehnologii, servicii dezvoltate prin cercetare-dezvoltare-inovare, pot să dezvolte proiecte comune cu parteneri precum companii sau organizaţii de cercetare rezidente în ţările membre ale iniţiativei printre care se numără şi România.

Evenimentul a fost adresat tuturor celor interesaţi de programele EUREKA care facilitează mobilitatea cercetătorilor, circulația ideilor și a cunoștințelor, accesul la rețele transnaționale de colaborare şi care au dorit să interacţioneze cu beneficiari ai unor astfel de proiecte, să schimbe impresii şi să înveţe din experienţa acestora.

Agenda este disponibilă aici.

Prezentări:

Detalii privind programele EUREKA sunt disponibile la adresa: https://uefiscdi.ro/proiecte-eureka-traditional-network-eureka-cluster-si-eurostars.

 

 

Știri asociate:
18 Apr 2022

ERC Info Day în România

Agenția Executivă a Consiliului European pentru Cercetare (ERC-EA) organizează împreună cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Unitatea NCP@UEFISCDI, o

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6127, O: 160]