cover site articol Noutati

Eveniment de informare publică (Info Day) - Program Cercetare - Granturi SEE

În vederea prezentării pachetului de informaţii, a ghidului aplicantului/evaluatorului şi a instrucţiunilor privind depunerea propunerilor de proiecte în cadrul primei competiţii pentru Proiecte colaborative de cercetare asociată "Programului Cercetare" din cadrul Granturilor SEE, UEFISCDI va organiza, în data de 12 iunie 2018, la Bucureşti, un eveniment de informare publică (Info Day). Evenimentul se va desfăşura în intervalul orar 10:00 – 12:30, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice (Piaţa Romană nr. 6, Sector 1, Bucureşti). 

Agenda este disponibilă aici

Participarea la eveniment se face în limita locurilor disponibile, în baza înregistrării, online aici.

Limba în care se va desfăşura evenimentul va fi limba română, fiind asigurată traducere simultană pentru participanţii din străinătate. Pentru a veni în sprijinul celor care nu pot ajunge la eveniment, va exista „live  streaming” (transmisiune live), cu posibilitatea de a interveni „în direct” în timpul sesiunii de discuţii. Evenimentul va putea fi urmărit la adresa: http://live.distinct.ro/live_cs/

Potrivit Memorandumurilor de Înţelegere pentru Mecanismul Financiar SEE şi Mecanismul Norvegian 2014 -2021, una din ariile de program se adresează cercetării ştiinţifice. Cele două mecanisme financiare contribuie la reducerea disparităţilor economice şi sociale în Spaţiul Economic European şi la consolidarea relaţiilor bilaterale între Statele Donatoare (Norvegia, Islanda şi Liechtenstein) şi România, prin intensificarea cooperării în sectoarele prioritare identificate.

Programul Cercetare are ca obiectiv general "dezvoltarea cunoştinţelor bazate pe cercetare." Partenerii din Statele Donatoare pentru acest program sunt: RCN - The Research Council of Norway, RANNIS - Icelandic Research Centre.

Motto: Working together for a green, competitive and inclusive Europe

Persoană de contact:
Adriana Rotar
E-mail: adriana.rotar@uefiscdi.ro
Telefon: 021 30 80 567/ 0740 088 201
Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2483, O: 133]