PSF Romania country report

Eveniment de lansare a Raportului Start-ups, Scale-ups and Entrepreneurship in Romania

România, prin UEFISCDI, a beneficiat de sprijinul oferit de Comisia Europeana, in baza instrumentului H2020 Policy Support Facility (PSF), pentru recomandări privind dezvoltarea ecosistemului de inovare și antreprenoriat.

În acest context, în perioada octombrie 2016 - februarie 2017, un grup format din experți ai Comisiei Europene și specialiști independenți din Finlanda, Franța, Polonia și Portugalia a efectuat două vizite de lucru la București pentru a discuta cu autoritățile implicate în elaborarea și implementarea politicilor de cercetare, dezvoltare și inovare și cu reprezentanți ai mediului antreprenorial.

În luna iunie 2017 Comisia Europeană a finalizat raportul „Start-ups, Scale-ups and Entrepreneurship in Romania. Specific support to Romania under the Horizon 2020 Policy Support Facility” ce cuprinde o serie de recomandări privind dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc.

Evenimentul de lansare a raportului a avut loc în data de 31 ianuarie 2018, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România. Întâlnirea a fost dedicată atât autorităților implicate în elaborarea și implementarea politicilor de cercetare, dezvoltare și inovare cât și reprezentanților mediului antreprenorial inovativ și tuturor celor interesați de acest domeniu. În cadrul evenimentului au fost prezentate și dezbătute concluziile și recomandările privind modul de îmbunătățire a cadrului de politici și măsuri necesare pentru a sprijini dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc.

Prezentări:
Pentru alte informații, ne puteți contacta la adresa de e-mail: crew@cafeneauadeinovare.ro.

 
Știri asociate:
31 Oct 2022

Follow-up sesiune online MSCA Staff Exchanges & COFUND

În perioada 6-11 octombrie 2022 au fost lansate apelurile pentru instrumentele

29 Sep 2022

Sesiune online MSCA Staff Exchanges & COFUND

În perioada 6-11 octombrie 2022 este planificată lansarea apelurilor pentru instrumentele MSCA Staff Exchanges (SE) și COFUND 2022

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2039, O: 133]