FACCE ERA GAS Greenhouse Gas Research Breakfast Club

FACCE ERA-GAS Greenhouse Gas Research Breakfast Club

FACCE ERA-GAS este proiectul Cofund ERA-NET pentru monitorizarea și atenuarea gazelor cu efect de seră provenite din agricultură și silvicultură. Obiectivul ERA-GAS este de a consolida coordonarea transnațională a programelor de cercetare și de a oferi o valoare adăugată cercetării și inovației privind atenuarea gazelor cu efect de seră (GES) în spațiul european de cercetare. ERA-GAS este un demers demarat de către Inițiativa de Programare Comună pentru agricultură, securitate alimentară și schimbări climatice (FACCE-JPI).

În acest context FACCE ERA-GAS lansează invitația de a participa la ”FACCE ERA-GAS Greenhouse Gas Research Breakfast Club” (16 Aprilie, 23 Aprilie, 30 Aprilie). Inițiativa se adresează cercetătorilor post-doctoranzi și doctoranzilor.

În cadrul întâlnirilor online (platforma zoom) oameni de știință de prestigiu vor aborda teme de cercetare de ultimă oră legate de monitorizarea și reducerea GES din agricultură și silvicultură, precum și oportunități de dezvoltare a carierei pentru doctoranzi și post-doc. Evenimentele reprezintă oportunități importante pentru dezvoltarea rețelelor de comunicare cu actori interesați de subiectele prezentate.

Primele trei evenimente vor avea loc în ultimele trei vineri ale lunii aprilie, agenda și detalii suplimentare se regasesc mai jos.

Participarea este gratuită, necesitând înregistrarea în prealabil aici.

Mai multe detalii
Știri asociate:
07 Dec 2018

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor în cadrul apelului ERA-GAS2 a fost prelungit până la data de 31 ianuarie 2019

Lansat în octombrie 2018, apelul ERA-GAS2 a avut ca termen inițial de depunere a ap...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.36, O: 151]