cover site articol Noutati

Follow-up Info Day - Program Cercetare - Granturi SEE

Marţi 12 iunie 2018, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti a avut loc evenimentul de informare publică (Info Day) în vederea prezentării pachetului de informaţii, a ghidului aplicantului/evaluatorului şi a instrucţiunilor privind depunerea propunerilor de proiecte în cadrul primei competiţii pentru Proiecte colaborative de cercetare asociată "Programului Cercetare" din cadrul Granturilor SEE. La eveniment au participat peste 200 de cercetători, reprezentanţi ai Ministerului Fondurilor Europene, Ambasadei Norvegiei în România, Consiliului Norvegian pentru Cercetare, Operatori ai Programelor SEE şi Norvegiene din România. De asemenea, cei care nu au putut fi prezenţi au avut posibilitatea de a urmări transmisiunea live a evenimentului (aprox. 100 de persoane).


Prezentări:
Evenimentul în imagini:

 

 

 

Potrivit Memorandumurilor de Înţelegere pentru Mecanismul Financiar SEE şi Mecanismul Norvegian 2014 -2021, una din ariile de program se adresează cercetării ştiinţifice. Cele două mecanisme financiare contribuie la reducerea disparităţilor economice şi sociale în Spaţiul Economic European şi la consolidarea relaţiilor bilaterale între Statele Donatoare (Norvegia, Islanda şi Liechtenstein) şi România, prin intensificarea cooperării în sectoarele prioritare identificate.

Programul Cercetare are ca obiectiv general "dezvoltarea cunoştinţelor bazate pe cercetare." Partenerii din Statele Donatoare pentru acest program sunt: RCN - The Research Council of Norway, RANNIS - Icelandic Research Centre.

Motto: Working together for a green, competitive and inclusive Europe

Persoană de contact:
Adriana Rotar
E-mail: adriana.rotar@uefiscdi.ro
Telefon: 021 30 80 567/ 0740 088 201
Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3128, O: 133]