logo

Info Day: Marie Sklodowska Curie Actions – COFUND (Doctoral and post-doctoral programmes)

În data de 6 iunie UEFISCDI a organizat, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Info Day: Marie Sklodowska Curie Actions – COFUND (Doctoral and post-doctoral programmes), un eveniment adresat universităților și institutelor de cercetare din România. 

Evenimentul și-a propus să ofere mai multe informații despre oportunitățile de cofinanțare MSCA a programelor regionale, naționale și internaționale (programe doctorale și programe de burse pentru cercetători cu experiență), precum și exemple de succes în ceea ce privește modul de depunere a unei aplicații și de implementare a unui program doctoral MSCA-COFUND.

Programul MSCA COFUND (Cofinanțarea programelor regionale, naționale și internaționale) oferă organizațiilor aplicante un sprijin financiar suplimentar pentru programele proprii de formare și dezvoltare a carierei cercetătorilor. Fondurile sunt disponibile atât pentru programe noi, cât și pentru cele deja existente de formare a cercetătorilor în străinătate și în diferite sectoare. 

Programul evenimentului este disponibil aici.

Prezentări:
Persoane de contact UEFISCDI:
Laura BADEA

Luciana BRATU
Ştiri asemănătoare
 
 
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.446, O: 451]