Screenshot 1

Înscrierile continuă până pe 7 septembrie pentru cea de-a noua ediție a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru femeile din știință”

Programul „Pentru femeile din știință” sprijină comunitatea științifică locală prin acordarea a patru burse pentru tinere cercetătoare din ariile Științele Vieții și Știintele Fizice. Valoarea unei burse este de 42.000 lei, iar sumele sunt menite să finanțeze activități de cercetare desfășurate pe teritoriul României.

Programul de burse naționale se adresează cercetătoarelor din România cu vârsta de maxim 35 de ani, care fie sunt doctorande, fie au obţinut titlul ştiinţific de doctor şi urmează un program de pregătire postuniversitară în România.
În cadrul programului, se acordă câte două burse pentru fiecare dintre domeniile Științele Vieții și Științe Fizice, pentru a finanța patru proiecte de cercetare derulate timp de câte zece luni, în cadrul unei instituții de cercetare din România.

Candidaturile sunt evaluate de un juriu format din cercetători de renume din cadrul comunității științifice locale.

Calendar:
  • Programul se desfăşoară în perioada iulie – noiembrie 2018;
  • Dosarele de candidatură se depun pe platforma (www.forwomeninscience.com/en/fellowships) începând cu 9 iulie și până la data de 7 septembrie 2018 (inclusiv);
  • Proiectele selectate vor fi anunţate în luna noiembrie a anului 2018.

Programul L’Oréal - UNESCO „Pentru femeile din ştiinţă” a fost lansat în România în 2010, iar în cadrul său au fost acordate până în prezent 17 burse a câte 42.000 lei fiecare, pentru cercetătoare din cele două arii ale științei.

Pentru mai multe detalii accesați www.forwomeninscience.com.
Știri asociate:
10 Jun 2021

Competiție deschisă - Pentru Femeile din Știință - burse L’Oréal-UNESCO

L’Oréal România, în parteneriat cu CNR UNESCO, continuă să sprijine comunitatea științifică din România prin derularea cele...

17 Jul 2019

The Fulbright-RAF Scholar Award For the academic year 2020-2021

The Romanian-U.S. Fulbright Commission announces the Fulbright-RAF (Romanian-American Foundation) Scholar Award in th...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3438, O: 160]