Bannerarticol Noutati

Oportunitate pre-screening pre-propuneri de proiect (NCP WIDERA Pre-screening)

Ești un aplicant din Romania (coordonator de proiect sau lider de pachet de lucru) și ai în pregătire o propunere de proiect pentru unul dintre apelurile din Programul Orizont Europa din cadrul Pilonului II ”Global Challenges and European Industrial Competitiveness” și ”Widening participation and strengthening the European Research Area”?

Aplică pentru pre-screening pre-propunere de proiect!

30 de aplicanți din România pot beneficia de recomandări de la experți externi asupra modului în care își pot îmbunătăți calitatea propunerii de proiect astfel încât să își crească șansele de a obține finanțare.

Pentru a aplica, înscrie cererea ta de pre-screening în https://wideraexperts.eu/applicant-register și apoi accesează apelul NCP WIDERA Pre-screening  (secțiunea Current Calls) pentru a trimite propunerea ta de proiect partea tehnică (formular B) pentru pre-screening.

Aceasta oportunitate este oferită de proiectul-suport NCP_WIDERA.NET: Rețeaua transnațională de Puncte Naționale de Contact (NCP) pentru extinderea participării și consolidarea spațiului european de cercetare prin intermediul UEFISCDI. 

Perioada de implementare a oportunității de pre-screening: 5 februarie 2024 – 31 ianuarie 2025.
Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2529, O: 133]