news big  rezultate competitii p2

Rezultate preliminare "Organizare și dezvoltare cluster - Cluster inovativ" 2017

A fost finalizat procesul de evaluare Cluster Inovare 2017, din cadrul Programului 2: Creșterea competitivității economiei românești prin CDI.

Rezultatele preliminare sunt disponibile la adresa: https://uefiscdi.ro/organizare-si-dezvolatre-cluster-cluster-inovativ-cls

Raportul final de evaluare este disponibil în platforma on-line, http://uefiscdi-direct.ro, în contul fiecărui director de proiect.

Contestaţiile se pot transmite în perioada 11 aprilie - 13 aprilie 2018 prin e-mail la adresa cluster@uefiscdi.ro, prin fax la nr. 021.311.59.92, sau direct la sediul UEFISCDI din Str. D.I. Mendeleev, nr. 21-25, Etaj 3, camera 321, sector 1, Bucureşti.

Contestaţiile pot avea ca obiect exclusiv viciile de procedură considerate neconforme cu precizările din pachetul de informaţii. Contestaţiile nu pot avea ca obiect punctajele şi comentariile evaluatorilor.
Mai multe detalii
Știri asociate:
24 Apr 2020

Rezultatele obținute, impactul şi sustenabilitatea proiectelor Cluster Inovativ

UEFISCDI a organizat în data de 15 aprilie 2020, o întâlnire în mediul on-line dedicată proiectelor finanţate în Competiţia 2017, Organizare și dezvoltare cl...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4442, O: 466]