Untitled

Salonul Cercetării Româneşti - Conceput în România - 2017

În perioada 26-27 octombrie 2017, Ministerul Cercetării şi Inovării (MCI) prin UEFISCDI, în parteneriat cu Camera Deputaţilor au organizat Salonul Cercetării Româneşti „Conceput în România” 2017.

Evenimentul a avut ca scop promovarea rezultatelor cercetării ştiinţifice din România (inclusiv cele obţinute prin proiectele finanţate în cadrul PNCDI), precum şi cele mai noi şi ingenioase tehnologii şi produse realizate în baza unor brevete de invenţie. Pe parcursul celor 2 zile expozanţii, organizaţii de cercetare din România, au avut ocazia să dialogheze cu vizitatorii, să le prezinte cele mai noi realizări sub formă de produse, prototipuri, machete funcţionale alături de proiectele majore pe care le implementează.
De asemenea tinerii pasionaţi de inovare, dezvoltarea unor noi tehnologii au fost prezenţi la eveniment, în secţiunea dedicată acestora.

Pe durata celor 2 zile, UEFISCDI a prezentat activitatea agenţiei, programele de finanţare coordonate la nivelul PNCDI III, platformele suport pentru CDI şi evenimentele pe care le pregătim pentru această toamnă.


   
Ştiri asemănătoare
 
 
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2982, O: 451]