PNCDI3 Logo P1

Şedinţă comisie evaluare BT

În vederea analizei posibilităţii extinderii perioadei de derulare a burselor finanțate în cadrul PN III - Subprogramul 1.1 RESURSE UMANE - instrumentul de finanțare „Bursa Tânărului Cercetător” Competiția 2016, UEFISCDI a organizat, în data de 05 februarie 2019, în sediul său din Str. D.I. Mendeleev, nr. 21-25 (Sala 619-621), Ședința Comisiei de evaluare si acordare a burselor de cercetare.

Conform Pachetului de informații aferent acestei competiții perioada de derulare a burselor poate fi extinsă cu maximum 18 luni, în funcție de durata studiilor de licență și a rezultatelor obținute de către bursier.

Analiza s-a făcut în baza unui raport de activitate privind activitatile planificate pentru perioada extinderii bursei cu referire la rezultatele obținute până în prezent și a unei probe interviu cu fiecare bursier, care a solicitat extinderea, în parte.
Mai multe detalii
Știri asociate:
18 Apr 2022

ERC Info Day în România

Agenția Executivă a Consiliului European pentru Cercetare (ERC-EA) organizează împreună cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Unitatea NCP@UEFISCDI, o

29 Mar 2022

Importance of science communication in Collaborative Research Projects - EEA & Norway Grants meeting

In order to share the experience gained so far and to exchange views on the initiatives and communication campaig...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6278, O: 160]