Cover evenimente MSCA 2022

Sesiune online de informare și training pentru instrumentele Marie Sklodowska-Curie Doctoral Networks (DN) și Postdoctoral Fellowships (PF)

În data de 12 mai s-au lansat apelurile pentru instrumentele de finanțare Marie Sklodowska-Curie (MSCA): Doctoral Networks (DN) și Postdoctoral Fellowships (PF).

Pentru a veni în sprjinul celor care doresc să aplice, Unitatea NCP @UEFISCDI organizează, în data de 19 mai, intervalul orar 10:00-13:00, sesiunea online de informare și training pentru cele 2 instrumente Marie Sklodowska-Curie. 

La acest eveniment vor participa reprezentanți REA-MSCA, beneficiari ai unor proiecte de acest tip, alături de evaluatori implicați în procesele de evaluare anterioare.
 
Participarea la eveniment are loc în baza înregistrării disponibile aici

Întrebările pot fi transmise anterior desfășurării evenimentului prin completarea formularului ce va permite organizatorilor și speakerilor asigurarea unor discuții cât mai eficiente, care să permită acoperirea unui număr cât mai mare de subiecte. În măsura timpului disponibil, ele vor fi discutate în cadrul evenimentului, iar răspunsurile vor fi trimise ulterior și pe email.

Contact: ncp@uefiscdi.ro
Știri asociate:
02 Sep 2022

Programul Leaders in Innovation Fellowship prezentat la Cafeneaua de Inovare

LIF Global (Leaders in Innovation Fellowship) este un program de formare și mentorat care oferă spriji...

18 Apr 2022

ERC Info Day în România

Agenția Executivă a Consiliului European pentru Cercetare (ERC-EA) organizează împreună cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Unitatea NCP@UEFISCDI, o

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5514, O: 161]