news big cooperare internationala

Simpozion proiect NEURON III

Organizat de State Education Development Agency (VIAA, Letonia) și găzduit de Universitatea din Letonia, Simpozionul susținut, în perioada 18-19 septembrie 2017, în cadrul proiectului NEURON III a reunit  tineri cercetători din domeniul neuroștiințelor care au depus aplicații la Excellent Paper In Neuroscience Award (EPNA) 2016 și delegaţi ai agenţiilor de finanţare partenere în proiect prin care se numără și UEFISCDI.

În prima parte a evenimentului au fost susținute lucrările științifice premiate de către juriul EPNA 2016 iar în cea de-a doua parte au fost evaluate, de către experții evaluatori, propunerile de proiecte depuse în Apelul NEURON III 2017.

Volumul de rezumate EPNA 2016 este disponibil aici

În cadrul apelului din 2017 au fost depuse 93 pre-propuneri de proiecte din care 2 au fost declarate neeligibile, 5 pre-propuneri fiind cu parteneri români. În urma finalizării procesului de evaluare internațională un număr de 43 propuneri de proiecte au fost invitate să depună propuneri finale, o propunere cu parteneri români s-a calificat pentru etapa II. În etapa a II­-a s-au alăturat altor propuneri înca 2 parteneri români. Proiectele propuse spre finanţare vor fi anunţate la sfârşitul lunii octombrie 2017.Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4852, O: 161]