Banner Smart City Industry Awards

Smart City Industry Awards

Tema celei de-a șaptea ediții a evenimentului Smart City Industry Awards este "Sustenabilitatea", cu scopul de a aduce în prim-plan soluții inovatoare și creative pentru construirea unui viitor durabil și mai verde.

Evenimentul reunește liderii din industrie și cuprinde trei elemente principale: conferința, expoziția și gală de premiere. 

Conferința Inteligența Artificială în Transformarea Comunităților din România se concentrează pe utilizarea inteligenței artificiale în proiectele de dezvoltare a orașelor inteligente, oferind o analiză a impactului noilor tehnologii asupra comunităților românești. 

Expoziția reunește cele mai inovatoare produse și servicii dedicate comunităților, furnizori de încredere pentru astfel de proiecte, autorități locale deschise spre parteneriate și în căutare de investiții și preocupate de dezvoltarea verticalelor Smart City. 

În cadrul Galei de premiere vor fi recunoscuți cei mai activi jucători ai industriei smart city, a inovatorilor, a celor care contribuie efectiv la dezvoltarea comunităților românești, persoane, companii, instituții.
 
Persoanele interesate sunt invitate să înscrie gratuit proiectele lor pe site-ul competiției, până la data de 15 martie 2023. Pot să înscrie proiecte primăriile și consiliile județene, companii din domeniile de interes – integratori, IoT, mobilitate, energie, mediu, antreprenori și startup-uri, instituții guvernamentale – ministere, departamente, companii de utilități din sectorul public, organizații non-guvernamentale și instituții academice. Juriul competiției este format din experți cu o experiență valoroasă în domeniile supuse jurizării.

În plus, evenimentul va găzdui Pavilionul Sustenabilității, care va aduce împreună companiile din România care au dezvoltat inițiative și proiecte de sustenabilitate sau care au sprijinit comunitățile în acest sens.

UEFISCDI se numără prin parteneri acestei ediții.

Știri asociate:
12 Apr 2024

Info Day Horizon Europe WIDERA

În data de 22 aprilie 2024 va avea loc Horizon Europe Info-day WIDERA eveniment dedicat prezentării oportunităților de finanțare pe care l...

29 Feb 2024

Innovation Labs: Apel pentru înscrierea într-un program de pre-accelerare de business a proiectelor de cercetare

Ai un proiect de cercetare finanțat de UEFISCDI sau din alte fonduri publice sau private și vrei ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2888, O: 133]