Banner Smart City Industry Awards

Smart City Industry Awards

Tema celei de-a șaptea ediții a evenimentului Smart City Industry Awards este "Sustenabilitatea", cu scopul de a aduce în prim-plan soluții inovatoare și creative pentru construirea unui viitor durabil și mai verde.

Evenimentul reunește liderii din industrie și cuprinde trei elemente principale: conferința, expoziția și gală de premiere. 

Conferința Inteligența Artificială în Transformarea Comunităților din România se concentrează pe utilizarea inteligenței artificiale în proiectele de dezvoltare a orașelor inteligente, oferind o analiză a impactului noilor tehnologii asupra comunităților românești. 

Expoziția reunește cele mai inovatoare produse și servicii dedicate comunităților, furnizori de încredere pentru astfel de proiecte, autorități locale deschise spre parteneriate și în căutare de investiții și preocupate de dezvoltarea verticalelor Smart City. 

În cadrul Galei de premiere vor fi recunoscuți cei mai activi jucători ai industriei smart city, a inovatorilor, a celor care contribuie efectiv la dezvoltarea comunităților românești, persoane, companii, instituții.
 
Persoanele interesate sunt invitate să înscrie gratuit proiectele lor pe site-ul competiției, până la data de 15 martie 2023. Pot să înscrie proiecte primăriile și consiliile județene, companii din domeniile de interes – integratori, IoT, mobilitate, energie, mediu, antreprenori și startup-uri, instituții guvernamentale – ministere, departamente, companii de utilități din sectorul public, organizații non-guvernamentale și instituții academice. Juriul competiției este format din experți cu o experiență valoroasă în domeniile supuse jurizării.

În plus, evenimentul va găzdui Pavilionul Sustenabilității, care va aduce împreună companiile din România care au dezvoltat inițiative și proiecte de sustenabilitate sau care au sprijinit comunitățile în acest sens.

UEFISCDI se numără prin parteneri acestei ediții.

Știri asociate:
06 Mar 2023

Online training webinar on funding opportunities for Widening Participation - Improved Access to Excellence

NCP UEFISCDI, EC RTD și EC REA organizează, în data de 16 martie 2023,...

27 Dec 2022

2022 în retrospectivă

Privind retrospectiv, la final de an, am selectat 22 de acțiuni care surprind complexitatea și varietatea activităților desfășurate la nivelul d...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4426, O: 133]