Banner articol Noutati2

Program de Internship @UEFISCDI

Masteranzii și doctoranzii din sistemul național de învățământ superior interesați de modul în care se desfășoară activitatea într-o organizație publică și doresc să își îmbunătățească cunoștințele și să dobândească experiență practică în data analytics, politici publice & proiecte suport pentru inovare și antreprenoriat, comunicarea științei sunt invitați să-și depună candidaturile în Programul de Internship @UEFISCDI.

Timp de 6 luni internii vor avea posibilitatea de a lucra direct cu experții UEFISCDI, de a-și dezvolta abilitățile de comunicare, lucru în echipă, gândire critică, creativitate, responsabilitate și găsirea de soluții care să răspundă cu celeritate nevoilor beneficiarilor direcți ai organizației.

Prin acest program, UEFISCDI facilitează tranziția de la sistemul de educație către piața muncii prin formarea și dezvoltarea profesională a max.5 participanți. Pe perioada programului desfășurat în intervalul 1 iulie - 31 decembrie 2024, internii beneficiază de o indemnizație lunară de internship, în raport cu timpul efectiv de participare - 378 ore/intern.

Informații privind structurile organizatoare, criteriile de eligibilitate, calendarul și procesul de selecție sunt prezentate în detaliu în secțiunea Cariere, pagina web UEFISCDI: https://uefiscdi.gov.ro/anunturi-cariere
Știri asociate:
12 Apr 2024

Info Day Horizon Europe WIDERA

În data de 22 aprilie 2024 va avea loc Horizon Europe Info-day WIDERA eveniment dedicat prezentării oportunităților de finanțare pe care l...

29 Feb 2024

Innovation Labs: Apel pentru înscrierea într-un program de pre-accelerare de business a proiectelor de cercetare

Ai un proiect de cercetare finanțat de UEFISCDI sau din alte fonduri publice sau private și vrei ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2061, O: 133]