bannerCNR WEB   BT

StudyinRomania și universitățile românești se pregătesc de NAFSA 2019

În săptămâna 26 – 31 mai 2019, la Washington DC, 24 de universități din România participă la cel mai mare eveniment internațional de promovare a ofertei internaționale, sub egida Consiliului Național al Rectorilor și cu suportul UEFISCDI.

Reprezentanții universităților vor avea ocazia să prezinte oferta educațională celor prezenți la eveniment și sa încheie noi acorduri de parteneriat cu instituții de învățământ superior din toată lumea. De asemenea, o recepție oficială cu partenerii internaționali va fi organizată marți, 28 mai, la standul StudyinRomania (2339).

Platforma Study in Romania www.studyinromania.gov.ro promovează învățământul superior românesc la nivel global, contribuind la atragerea studenţilor naţionali şi internaționali în programe de studiu din oferta educaţională a universităţilor româneşti. Informaţia din platformă este asigurată de universități, care au, astfel, oportunitatea de a utiliza un instrument de promovare facil, ce contribuie la internaţionalizarea învăţământului superior românesc.


Persoană de contact UEFISCDI:
Irina Geantă
E-mail: studyinromania@uefiscdi.ro
Mai multe detalii
Știri asociate:
12 May 2021

UEFISCDI și StudyinRomania lansează campania de atragere a studenţilor internaționali în România

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), alături de Ministerul...

04 Sep 2019

Portalul Study in Romania la EAIE Conference and Exhibition

Pentru al 3-lea an consecutiv Portalul Study in Romania este prezentat la

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5977, O: 160]