Poza news vizite in teren

Vizite monitorizare în teren - Eureka Tradițional (Network), Eureka-Cluster și Eurostars

În perioada mai - septembrie 2019 vor avea loc vizite de monitorizare în teren ale Proiectelor Eureka Tradițional (Network), Eureka-Cluster și Eurostars, finanțate în cadrul Subprogramului ”Alte iniţiative şi programe europene şi internaţionale” asociat PNCDI III.

Obiectivul vizitelor de monitorizare în teren este de verificare a stadiului implementării proiectelor: rezultate obținute, modul de valorificare a acestora în etapele de raportare efecte economice, comunicarea la nivelul consorțiului.

În cadrul vizitelor vor fi discutate și instrumentele prin care membrii echipelor de cercetare pot să disemineze rezultatele proiectelor în vederea creșterii vizibilității acestora prin: site proiect, BrainMap, ERRIS, social media etc.

Primele vizite (28 și 30 mai 2019) au fost efectuate în București, la coordonatorii proiectelor Eurostars implementate de către SC. Prosys PC SRL și SC. Info World SRL.


 


Persoană de contact UEFISCDI:
Cătălin Molagic
Coordonator competiție EUREKA
E-mail: catalin.molagic@uefiscdi.ro

Mai multe detalii
Știri asociate:
07 Nov 2019

Competiţie deschisă proiecte Eureka

În cadrul Programului 3 - Subprogramul 3.5 Alte inițiative și programe europene și internaționale, a fost lansată competiția pentru

26 Jun 2019

Vizite monitorizare în teren - Eureka Tradiţional (Network), Eureka-Cluster şi Eurostars

În data de 24 iunie 2019 a fost efectuată vizita de monitorizare a proiectului EUREKA nr. 57/2017 ”SoluÅ£ie neinvazivÄ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3834, O: 466]