news big evenimente

Vizite monitorizare în teren - Soluții (SOL)

În anul 2019 au loc vizite de monitorizare în teren ale Proiectelor Soluții (SOL), finanțate în cadrul Subprogramului ”Competitivitate prin cercetare, dezvoltare și inovare” asociat PNCDI III.
În cadrul vizitei din 05.06.2019 la proiectului 1 SOL implementat de INCAS, pe lângă verificarea stadiului implementării proiectului, au avut fost prezentate de directorul de proiect activităţile derulate, precum şi previziunile pentru valorificarea rezultatelor proiectului.
De asemenea, au fost prezentate și instrumentele prin care membrii echipelor de cercetare pot să disemineze rezultatele proiectelor în vederea creșterii vizibilității acestora: site proiect, BrainMap, ERRIS, social media etc.
Întâlnirea a fost încheiată cu prezentarea echipamentelor achiziţionate şi a modelelor experimentale existente în laboratoarele de cercetare de la INCAS.Persoană de contact UEFISCDI:

Emilia Dumitraș
RESPONSABIL TEHNIC - PROIECTE
Telefon: +40 21 302 38 86
Fax: +40 21 311 59 92
emilia.dumitras@uefiscdi.ro

Știri asociate:
31 Mar 2017

Rezultatele primelor competiții “top-down” organizate la nivelul PNCDI III

Au fost publicate rezultatele celor 6 licitații lansate pentru proiecte de tip Soluții organizate în cadrul Subprogramului 2.1. Competitivitate prin cercetare, dezvo...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5832, O: 151]