news big evenimente

Workshop de descoperire antreprenorială - Tehnologii disruptive pentru Automotive

UEFISCDI, alături de Agenţia de Dezvoltare Regională Centru, au organizat workshop-ul de descoperire antreprenorialăTehnologii disruptive pentru Automotive”, miercuri, 22 noiembrie 2017, la hotel Kolping, Braşov.

Workshop-ul a pus accentul pe colaborarea între actori diverşi, cu interese comune, atât din mediul privat, cît şi din cel public, pentru a identifica oportunităţi reale de a deveni mai competitivi economic, detectând nişe de specializare inteligentă relevante pentru regiunea Centru.

Eveniment asociat proiectului „Dezvoltarea Capacităţii Administrative a Ministerului Cercetării şi Inovarii de implementare a unor acţiuni stabilite în Strategia Naţională de Cercetare, Dezvoltare Tehnologică şi Inovare 2014-2020” (SIPOCA 27), În cadrul căruia UEFISCDI implementează acţiunile asumate de România faţă de Comisia Europeană, referitoare la actualizarea Strategiei de Specializare Inteligentă.


Știri asociate:
31 Oct 2022

Follow-up sesiune online MSCA Staff Exchanges & COFUND

În perioada 6-11 octombrie 2022 au fost lansate apelurile pentru instrumentele

29 Sep 2022

Sesiune online MSCA Staff Exchanges & COFUND

În perioada 6-11 octombrie 2022 este planificată lansarea apelurilor pentru instrumentele MSCA Staff Exchanges (SE) și COFUND 2022

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2804, O: 133]