Platforma ERRIS

Platforma Engage in the Romanian Research Infrastructures System (ERRIS) a fost creată pentru a veni în sprijinul coordonatorilor infrastructurilor de cercetare publice/private din România și a celor care doresc să beneficieze de serviciile oferite de aceste infrastructuri, stimulând colaborarea și participarea la rețele naționale și internaționale de profil a comunității științifice din România.

Dezvoltată ca o rețea socială, platforma ERRIS este un "facebook of things" în care infrastructurile de cercetare sunt “actori”, având posibilitatea de a-și face cunoscute serviciile într-o piață cât mai largă și mai diversificată.

Prin realizarea acestei platforme se răspunde, totodată, acțiunilor necesare internaționalizării sistemului național de cercetare, dezvoltare și inovare, în concordanță cu Strategia Naționala de Cercetare, Dezvoltare și Inovare 2014-2020.

Platforma ERRIS poate fi accesată la adresa erris.gov.ro

Vizionând filmul de prezentare puteți să vă familiarizați cu serviciile oferite și să descoperiți funcționalitățile platformei.

Știri asociate:
05 May 2022

Sesiuni pilotare platforma EERTIS

Începând cu anul 2021 s-a început tranziția către o versiune a platformei – EERTIS care să permită includerea de infrastructuri și servicii de cercetare dar și tehnologi...

https://uefiscdi.gov.ro/platforma-erris
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5812, O: 156]