European Partnership on Innovative SMEs

 
Parteneriatul pentru IMM-uri Inovatoare acoperă o nișă specifică pe care alte intervenții UE, naționale și regionale nu o abordează și anume cooperarea a doi sau mai mulți parteneri internaționali, cu cel puțin un IMM care desfășoară activități de cercetare și inovare în calitate de coordonator proiect.

Noua inițiativă își propune să ajute IMM-urile inovatoare să se dezvolte și să devină încorporate în lanțurile valorice globale și să abordeze noi piețe, prin sprijinirea acestora în dezvoltarea de produse, procese și servicii. Instrumentul sprijină finanțarea proiectelor de colaborare transfrontalieră, de cercetare și inovare conduse de IMM-uri prin furnizarea de măsuri ce facilitează colaborarea globală și comercializarea de noi cunoștințe.
Eurostars face parte din Parteneriatul European pentru IMM-uri Inovatoare. Parteneriatul este cofinanțat de Uniunea Europeană prin programul Orizont Europa.
European Partnership on Innovative SMEs/Eurostars, este destinat IMM-urilor inovatoare și spijină participarea acestora în proiecte de colaborare transnațională în domeniul cercetării, dezvoltării și inovării, ce au ca scop obținerea de produse, tehnologii şi servicii cu potenţial de comercializare.

Pentru apelul Eurostars cu termen final depunere 13 aprilie 2023, platforma pentru depunerea proiectelor este disponibilă la adresa: https://myeurekaproject.org.

Platforma pentru depunerea proiectelor este disponibilă la https://myeurekaproject.org.
Deschiderea apelului: 10 februarie 2023.

Termenul limită de depunere a propunerilor: 13 aprilie 2023, ora 14:00 CEST
https://uefiscdi.gov.ro/european-partnership-on-innovative-smes
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3894, O: 179]