Stire 12 ianuarie 2022 3rd ESFRI RIs EOSC Workshop

3rd ESFRI RIs -EOSC Workshop: What does EOSC bring to RI users?

Cel de-al treilea workshop privind conectarea infrastructurilor de cercetare (IR) ESFRI la Cloudul European pentru Știință Deschisă (EOSC) va avea loc online în perioada 25 - 26 ianuarie 2022.

Obiectivul principal al atelierului este de a reuni ESFRI, ESFRI RI și părțile interesate EOSC, pentru a prezenta și a înțelege mai bine conceptul EOSC, inclusiv Open Science și agenda de politici „FAIR”, și viziunea pentru viitor. Evenimentul se va concentra pe starea actuală a EOSC și modul în care infrastructurile de cercetare tematice și clusterele ESFRI se încadrează în peisajul în curs de dezvoltare, inclusiv parteneriatul cu Asociația EOSC nou înființată.

Evenimentul este organizat de Grupul operativ ESFRI privind EOSC și Proiectul StR-ESFRI2, în strânsă cooperare cu ESFRI și CE, și cu participarea proiectelor Clusterului EOSC, a Consiliului Director al Asociației EOSC și a proiectului EOSC Future.

Agenda evenimentului, formularul de înregistrare și informații suplimentare sunt disponibile aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
20 Jan 2022

Apeluri deschise RDA - EOSC

Pe parcursul proiectului EOSC Future, ”Research Data Alliance” - RDA lansează o serie de apeluri pentru a permite dezvoltarea, integrarea și preluarea serviciilor ”European Open ...

17 Jan 2022

Workshop - Designing EOSC training programmes for institutions

Alăturați-vă unui atelier de brainstorming EOSC Future privind proiectarea unui program practic de formare EOSC pentru instituții. Acesta va avea l...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6549, O: 160]