Stire 8 oct 2020

#AeroDays2020 un eveniment virtual la care se poate participa activ!

După cum a fost deja anunțat, înregistrările la # AeroDays2020 sunt deschise!

Noul website al evenimentului #AeroDays2020, reunește actualizări constante privind:
• Speakerii de pe scena ”Berlin Aviation Summit”, precum și despre FORUMUL # AeroDays2020 
• Agenda ”Berlin Aviation Summit”, precum și a FORUMULUI # AeroDays2020, cu informații detaliate despre discursuri, prelegeri și sesiuni de panel

Deoarece #AeroDays2020 este un eveniment parțial virtual, organziatorii evenimentului împărtășesc cu actorii interesați câteva informații despre modul în care se poate participa activ la această conferință:
• Evenimentul virtual va avea loc pe un portal creat special în acest scop. Persoanele înregistrate vor primi un cod de acces personal prin e-mail cu câteva zile înainte de deschiderea #AeroDays2020. Portalul are trei zone cheie: ”Lecture Hall”, ”Exhibition Area” și ”Networking Lounge”. Fiecare zonă oferă posibilități unice de a participa și de a interacționa cu alți participanți.
• Ce urmează să fie ”Lecture Hall”? Programul principal al #AeroDays2020 se va desfășura în această ”sală”: participanților li se va oferi un program inspirațional cu discursuri ale celor mai importanți reprezentanți ai industriei aerospațiale și a traficului aerian, interviuri și sesiuni de panel. Toate acestea vor fi organizate în jurul centrelor tematice de la ”Berlin Aviation Summit” și de la FORUMUL # AeroDays2020. În calitate de ascultător, veți avea posibilitatea de a pune întrebări, de a contribui în direct la sesiunile de votare și de a primi informații suplimentare despre subiectele din paneluri.
• În zona expozițională #AeroDays2020 parteneri speciali precum Comisia Europeană, Airbus, Boeing, Avio Aero, MTU Aero Engines, SAP, Rolls Royce, SCHAEFFLER Aerospace, Clean Sky 2, SESAR și Centrul German Aerospace (DLR) își vor prezenta organizațiile, produsele și serviciile, interacționând cu oaspeții și vizitatorii interesați la standurile expoziționale virtuale.
• Pentru că interacțiunea personală și crearea de legături sunt o parte importantă a evenimentelor, organizatorii au creat zona de ”Networking Lounge” unde participanții pot intra în contact prin chat-uri de grup și individuale, măsuțe de cafea virtuale.

Fii parte din povestea #AeroDays2020!

Informații suplimentare despre #AeroDays2020 aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
14 Jan 2021

#AeroDays2020 - post eveniment

#AeroDays2020 a fost cel mai important eveniment european pentru cercetare și inovare în aviație găzduit ...

16 Nov 2020

Fii parte din povestea #AeroDays2020!

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai important eveniment din domeniul aviației, #AeroDays2020 - 

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3809, O: 466]