BrainMap FB Curaj

BrainMap.ro a lansat modulul Advanced projects search | VIDEO

BrainMap, cea mai mare platformă din România dedicată actorilor implicaţi în activități de cercetare, inovare și antreprenoriat, anunţa lansarea unui nou modul care vine în sprijinul utilizatorilor. Modulul Advanced Projects Search oferă transparență şi sprijină comunitatea în găsirea de noi oportunităţi de colaborare cu alţi actori publici sau privaţi, atât din ţară cât şi din străinătate.

Modulul, disponibil din pagina de profil a utilizatorilor în cadrul secțiunii Management modules, permite generarea de statistici și reprezentări utile în analiza competiţiilor de proiecte, atât pe criterii geografice (pe regiuni şi judeţe), cât şi instituţionale (ce instituţii colaborează între ele, competenţele de interes şi oportunităţile noi care pot fi generate).
De la momentul lansării platformei, peste 36.000 de specialişti au intrat în comunitatea BrainMap, iar numărul acestora creşte constant. Lansată de UEFISCDI din nevoia de a conecta expertiza la nevoi, BrainMap este acum una dintre cele mai valoroase surse de expertiză, competenţă şi experienţa în finanţarea de proiecte din România.

Platforma BrainMap în cifre:
36.429 membri activi;
7.263 de proiecte finanțate din planul național, dintre care 2.579 în cadrul PNCDI II şi 4.197 în cadrul PNCDI III;
856 de proiecte din FP7 și 710 de proiecte din H2020 finațate de Comisia Europeană cu minim o instituție din România implicată;
156 de proiecte finanțate prin EEA Financial Mechanism și Norwegian Financial Mechanism, inclusiv proiecte de mobilități cu aplicanți din țările SEE.


Știri asociate:
04 Feb 2021

Platforma Brainmap a trecut de pragul de 42.000 de utilizatori

Brainmap, cea mai mare platformă din România dedicată actorilor implicaţi în activităţi de cercetare şi inovare, a depăşit 42.000 de utilizatori. 

06 Aug 2020

39.000 de utilizatori BrainMap, cea mai mare platformă dedicată actorilor implicați în activități de cercetare și inovare

Platforma BrainMap, ce reuneşte cea mai mare comunitate de experți evaluatori români și străini, aplicanți la com...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.1745, O: 133]