brainmap3

Platforma Brainmap a trecut de pragul de 42.000 de utilizatori

Brainmap, cea mai mare platformă din România dedicată actorilor implicaţi în activităţi de cercetare şi inovare, a depăşit 42.000 de utilizatori. 

Prin intermediul Brainmap utilizatorii găsească oportunități de colaborare în mediul de cercetare și inovare din România, au acces la informații despre alte proiecte și surse de finanțare pentru cercetare, date despre tendințe în cercetare etc. Aflată în continuă optimizare, platforma dezvoltă constant noi module şi funcţionalităţi care să sprijine cât mai mult comunitatea. 

Folosită în procesul de evaluare a proiectelor de cercetare finanțate de UEFISCDI și al altor agenții similare, Brainmap reuneşte expertiza națională și internațională a peste 42.000 de experți evaluatori români și străini, aplicanți la competițiile PNCDI III, directori de proiecte finanțate și antreprenori cu activitate de inovare. 

Vă invităm să vă alăturați BrainMap aici: www.brainmap.roȘtiri asociate:
06 Aug 2020

39.000 de utilizatori BrainMap, cea mai mare platformă dedicată actorilor implicați în activități de cercetare și inovare

Platforma BrainMap, ce reuneşte cea mai mare comunitate de experți evaluatori români și străini, aplicanți la com...

01 Jul 2020

38.826 utilizatori BrainMap, la 1 iulie 2020 | INFOGRAFIC

BrainMap.ro, cea mai mare platformă dedicată actorilor implicați în activități de cercetare și inovare, a ajuns, la 1 iulie...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2419, O: 133]