Banner articol Noutati lansare competitie P8

Competiții deschise Subprogram Suport Cooperare, PNCDI IV

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a aprobat, prin Ordinul MCID nr. 20621/23.05.2023, lansarea competițiilor pentru Proiect de suport reprezentare și Proiecte suport pentru organizare evenimente internaționale, din cadrul PN IV, Program 5.8 Cooperare Europeană și Internațională, Subprogram 5.8.4 Suport Cooperare.
  • Proiect de suport reprezentare: acoperirea cheltuielilor de participare a reprezentanților României la reuniuni ale organizațiilor, organismelor și inițiativelor europene și internaționale și alte cadre de cooperare, acolo unde România este stat membru, membru asociat, observator și unde nominalizarea la nivel național a fost făcută de către autoritatea de stat pentru CDI (MCID).
    Cererile de finanţare se depun în regim continuu, fără a depăşi perioada de implementare a PNCDI IV. Acceptarea la finanţare se realizează în limita bugetului alocat.
  • Proiecte suport pentru organizare evenimente internationale: acoperirea costurilor organizării, în România, de către o organizație românească a unor reuniuni cu participarea organizațiilor/organismelor europene/internaționale, cadre de cooperare europeană (ex. Joint Programming Initiative - JPI), în care România participă în calitate de membru/observator/etc. și la care nominalizarea a fost făcută de către autoritatea de stat pentru CDI (MCID).
    Cererile de finanţare se depun în regim continuu, până la data de 10 decembrie 2023.
Cererile de finanţare se depun prin intermediul platformei on-line www.uefiscdi-direct.ro, nefiind necesară depunerea şi în format tipărit. Se completează și semnează electronic sau olograf, se scanează în format .pdf (dacă se semnează olograf) şi se încarcă în secţiunea dedicată din platforma de depunere on-line.
Mai multe detalii
Știri asociate:
27 Jun 2024

UEFISCDI face parte din Alianța Europeană pentru Diplomație Științifică

UEFISCDI face parte din Alianța Europeană pentru Diplomație Științifică, o comunitate internațională ce promovează dialogul, sc...

17 Jun 2024

M100: Apel deschis pentru orașele din România care doresc să devină neutre din punct de vedere climatic

Începând de astăzi, 17 iunie 2024, orașele din România sunt invitate să se alăture Misiunii OglindÄ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.1736, O: 133]