Stire 23 Iulie 2020 EOSC consulation

Consultare publică - Agenda Strategică pentru Cercetare și Inovare a EOSC - SRIA

Organismele de guvernanță ale European Open Science Cloud - EOSC anunță lansarea consultării publice cu privire la Agenda Strategică pentru Cercetare și Inovare a EOSC - SRIA - ”Open Consultation on the EOSC Strategic Research and Innovation Agenda”. Studiul este deschis spre consultare publică până la 31 august 2020, fiind invitați să participe toți actorii interesați din interiorul și din afara comunității EOSC.

Rezultatele consultării vor fi utilizate pentru elaborarea primei versiuni a ”Strategic Research and Innovation Agenda – SRIA”, care va fi finalizată până în octombrie 2020. Varianta finală a SRIA va însoți MoU, care va fi semnat între Asociația EOSC și Comisia Europeană pentru implementarea parteneriatului EOSC, urmând să se integreze în programele de lucru Horizon Europe.

Consultarea se realizează prin intermediul unui chestionar online în care vă puteți exprima opinia pe teme precum principiile EOSC, domeniile de acțiune și prioritățile EOSC. Înainte de a completa chestionarul, respondenților li se recomandă să citească documentul de consultare SRIA, care stabilește cadrul general și oferă informații cheie. 

Pentru a veni în sprijinul actorilor interesați, marți 28 Iulie 2020, 11:00-12:00 CEST, va avea loc un webinar care va oferi o imagine de ansamblu cu privire la documentul supus consultării.

Informații suplimentare și alte rezultate asociate pot fi accesate aici:

Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3614, O: 160]