Stire 29 noiembrie 2022 eveniment eosc future

Eveniment EOSC-Future

În perioada 5-6 decembrie 2022, EOSC Future și proiectele INFRAEOSC-07 (C-SCALE, DICE, EGI-ACE, OpenAIRE Nexus, Reliance) găzduiesc evenimentul online “Pan-European digital assets supporting research communities - Benefits & opportunities.”

Evenimentul se va desfășura pe perioada a două zile, fiecare dintre sesiunile de discuții și demonstrații fiind stâns legate de Obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU: Acțiune pentru climă (SDG 13), Industrie, inovare și infrastructură (SDG 9), Sănătate și bunăstare (SDG 3).

Obiectivul evenimentului este de a arăta modul în care comunitățile de cercetare actuale, care lucrează pentru a aborda provocările globale, pot valorifica serviciile EOSC.
Sunt invitați să participe: cercetători, grupuri disciplinare, sau orice alt actor dornic să afle mai multe informații despre instrumentele și serviciile EOSC pentru partajarea datelor, cât și soluțiile specifice disciplinelor științifice.

Înregistrarea este disponibilă aici până pe 4 decembrie, ora 23.59 CET.

Informații suplimentare pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
14 Jun 2023

NI4OS Europe - final report

"NI4OS-Europe a oferit un exemplu pentru întreaga comunitate EOSC cu privire la modul în care se poate construi cu succes un ecosistem federat de servicii și comunități prin constit...

03 Apr 2023

Eveniment constituire MD-NOSCI în Republica Moldova

Open Science Knowledge Hub (OSKH), parte a UEFISCDI, a fost prezent în data de 30 martie 2023 la evenimentul de constituire MD-NOSCI în Republica Moldova.PrezentÄ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.277, O: 133]