Banner Noutati event Solutii

Eveniment Soluții - campanie ”Provocări și soluții pentru o lume în schimbare”

Concepute pentru a răspunde unor nevoi punctuale, identificate de instituțiile și autoritățile publice de interes național (MAI, MApN, SPP, ROSA, SRI, STS), proiectele de tip Soluții (SOL) au facilitat dezvoltarea unor sisteme și tehnologii ce contribuie la îmbunătățirea activității și serviciilor oferite de beneficiari. Proiectele au fost finanțate în cadrul subprogramului Competitivitate prin cercetare, dezvoltare şi inovare asociat Planului Național de Cercetare, Dezvoltare, Inovare 2015-2020 (PNCDI III).

Rezultatele obținute sunt inovatoare, cu aplicabilitate directă și imediată. Care au fost nevoile identificate, cine sunt cei care au dezvoltat Soluțiile și care este impactul acestora pe termen mediu și lung, atât pentru beneficiari, cât și pentru comunitate, în general, aflăm în cadrul evenimentului organizat în data de 3 iunie 2021, începând cu ora 10:00.

O prezentare detaliată a proiectelor Soluții 2016 -2017 găsiți în pagina evenimentului.
Puteţi adresa întrebări/comentarii/recomandări proiectului de care sunteți interesat(ă), până la data de 2 iunie 2021, completând rapid formularul disponibil aici.

Participarea la eveniment se face în baza înregistrării la adresa solutii@uefiscdi.ro până cel târziu miercuri, 2 iunie 2021.

Evenimentul poate fi urmărit aici (meeting ID: 868 2564 1577, passcode: 822791)


Evenimentul face parte din seria prezentărilor publice ”Provocări și soluții pentru o lume în schimbare” a proiectelor de cercetare finanțate în cadrul competițiilor PNCDI III, organizate de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării şi UEFISCDI, pe formatul pilot SOL-2020 Matchmaking Day.

Știri asociate:
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4404, O: 152]