Banner articol site Cafenea

Înregistrează-te la Cafeneaua de Inovare - Inovare responsabilă: importanța unui plan de egalitate de gen

Luni, 15 noiembrie, ora 16:30, UEFISCDI își propune să discute, alături de actori ai ecosistemului de inovare, despre Inovare responsabilă: importanța unui plan de egalitate de gen, în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Cafenelei de Inovare.

Partener în proiectul european CALIPER, în 2020, UEFISCDI și-a asumat elaborarea și implementarea unui Plan de Egalitate de Gen. Din octombrie 2021, Planul de Egalitate de Gen a fost finalizat, aprobat și a intrat în etapa de implementare. 

Fiind prima instituție publică ce își asumă un astfel de demers, UEFISCDI își continuă rolul de inovator în comunitatea de cercetare - dezvoltare - inovare și își propune să deschidă discuția despre importanța egalității de gen în comunitate.

Participarea la eveniment este gratuită, în baza înregistrăriihttps://bit.ly/3bT6sEh

_____

Cafeneaua de Inovare este o inițiativă UEFISCDI începută în 2013 care își propune să creeze un cadru flexibil de întâlnire, facilitând schimbul de experiență și dialogul între antreprenori, investitori, inovatori și alți actori activi în ecosistemul antreprenorial inovativ din România.

Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4934, O: 161]