Logo chestionar OS

Invitatie completare chestionar Open Science

Open Science Knowledge Hub (OSKH) din cadrul Unității Executive pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), în colaborare cu Catedra Unesco pentru Politici în Știință și Inovare, dorește să ofere comunității științifice din România informații cu privire la domeniul “Open Science”. Astfel, vă invităm să participați la un sondaj care are ca scop identificarea gradului de conștientizare și familiarizare cu fenomenul „știință deschisă” (Open Science).

Acest demers este gândit în contextul provocărilor asociate strategiei europene privind știința deschisă (Open Science), și urmărește a înțelege nevoile comunității pentru dezvoltarea de inițiative, organizarea de evenimente pentru „capacity building” și transfer de cunoaștere în vederea facilitării tranziției către știința deschisă.

Pentru realizarea acestor obiective, vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne oferi 10-15 minute din timpul dumneavoastră, pentru completarea integrală a întrebărilor. Chestionarul poate fi completat aici până pe data de 10 februarie 2021.

Echipa Open Science Knowledge Hub Romania  
Mai multe detalii
Știri asociate:
02 Dec 2021

Paris Open Science European Conference (OSEC)

Conferința Internațională ”Paris Open Science European Conference (OSEC)”, ce va avea loc în perioada 4-5 Februarie 2022...

25 Nov 2021

Chapter XXXV(35th) Of Focus On Open Science

Știința Deschisă descrie tranziția actuală a modului în care este întreprinsă cercetarea, a modului în care rezultatele sunt stocate și diseminate, cum colabore...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6053, O: 160]