Banner site

OPEN CALL KnowING IPR Mentor Programme

Programul de mentorat în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, brevetare și ofertă tehnologică va permite IMM-urilor și startup-urilor să-și dezvolte noi abilitățil în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală (IPR), să stimuleze cooperarea, să ofere acces la date deschise în domeniul IPR și să îi ajute pe participanți să folosească cunoștințele dobândite în cadrul programului pentru a-și dezvolta afacerile și pentru a rezolva provocări specifice, cum ar fi:
  • o mai bună înțelegere a situației curente privind patentarea unor tehnologii specifice/ produse la nivel național/international
  • analizarea validității unor patente
  • realizarea unui plan de comercializare
  • suport în procesul de brevetare
  • suport în procesul de înregistrare a mărcii comerciale.

În cadrul programului, participanții selectați vor fi ajutați să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, brevetare și comercializare și să exploreze potențialul brevetării unor idei.

În program vor fi acceptate cel puțin 5 IMM-uri și 15 start-up-uri din Croația, România, Moldova (sunt eligibili și candidați din regiunea Dunării).

Programul va avea două componente:

1. În cadrul mentoratului individual, vor avea loc întâlniri individuale (1-2 sesiuni) între participanți și experții KnowING IPR din proiect. Un eveniment inițial și un eveniment final vor fi organizate pentru toți participanții.

2. IMM-urile și startup-urile vor avea ocazia să învețe despre: brevetarea software-ului și managementul inovației. Participanții vor primi materiale de instruire online pregătite de experții consorțiului.

Programul este oferit complet online, în limba engleză, din octombrie 2021 până în noiembrie 2021. Programul de mentorat este gratuit, iar participanții sunt rugați să participe activ la toate activitățile programului.

Calendarul programului:

9 august 2021 – startul înscrierilor
20 septembrie 2021 – deadline înscrieri în program
5 octombrie 2021 – startul programului
30 noiembrie 2021 – finalul programului

Înregistrarea în program se face prin completarea formularului disponibil aici: https://forms.gle/fXA4ZZs47RqPBsni9

Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Nov 2019

Participarea UEFISCDI la „Sustainability Workshops”

În perioada 23-25 septembrie 2019 au fost organizate, în Bulgaria, trei workshop-uri strategice în cadrul proiectului KnowING IPR - Fostering Innovation in...

05 Nov 2019

Participarea UEFISCDI la First Year Review, Budapesta

Pe 30 august 2019 a avut loc, la Budapesta, prima întâlnire de evaluare (First Year review) a proiectului KnowING IPR - Fostering Innovation in the Danube Reg...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3855, O: 160]