news big evenimente

Participarea UEFISCDI la „Sustainability Workshops”

În perioada 23-25 septembrie 2019 au fost organizate, în Bulgaria, trei workshop-uri strategice în cadrul proiectului KnowING IPR - Fostering Innovation in the Danube Region through Knowledge Engineering and IPR Management, finanţat din Programul Transnațional Dunărea.


Principalele topici abordate:

Workshop-urile s-au concentrat pe dezvoltarea strategiei privind sustenabilitatea platformei KnowING Hub și a planului de acțiune pentru implementarea acesteia. 

În cadrul celor trei zile a fost facilitat schimbul de experiență între participanții la eveniment, parteneri și stakeholderi și colaborarea pentru identificarea celor mai bune măsuri și acțiuni pentru a asigura sustenabilitatea platformei web. Structura evenimentului a inclus prezentări, grupuri de lucru și sesiuni de dezbatere, cuvintele-cheie fiind „durabilitate”, „sustenabilitate”, ”cooperare”, ”abordare pe termen lung”, ”parteneriat”. 

Implicare:
Echipa UEFISCDI s-a implicat activ în sesiunile de lucru din cadrul întâlnirii și a prezentat planul preliminar de implementare a activităților din pachetul de lucru WP6 dedicat organizării a două proiecte pilot, unul adresat mediului de privat și celălalt dedicat instituțiilor de învătămât superior.


Mai multe informaţii găsiţi în pagina web a proiectului: http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/knowing-ipr
 
Persoane de contact UEFISCDI:
Raluca Coșcodaru

Elena SimionMai multe detalii
Știri asociate:
05 Nov 2019

Participarea UEFISCDI la First Year Review, Budapesta

Pe 30 august 2019 a avut loc, la Budapesta, prima întâlnire de evaluare (First Year review) a proiectului KnowING IPR - Fostering Innovation in the Danube Reg...

28 Jun 2019

Întâlnirea Comitetului de Coordonare al proiectului KnowING IPR

Pe 26 iunie 2019 a avut loc, la București, cea de-a treia reuniune a Comitetului de coordonare (Steering Committee) din cadrul proiectului

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5088, O: 466]