news deplasari internationale 1

Participarea echipei UEFISCDI la cel de-al doilea Comitet de Coordonare al proiectului KnowING IPR și la primul „Assessment workshop for IPR challenges”

În perioada 8-9 aprilie 2019 a avut loc, la Budapesta, Ungaria, cea de-a doua reuniune a Comitetului de coordonare (Steering Committee) și primul „Assessment workshop for IPR challenges” din cadrul proiectului KnowING IPR - Fostering Innovation in the Danube Region through Knowledge Engineering and IPR Management, finanţat din Programul Transnațional Dunărea. 

Întâlnirea din data de 8 aprilie 2019 a avut ca obiectiv principal analiza progresului înregistrat în implementarea proiectului și planificarea activitităților din cadrul pachetelor de lucru WP2 – Communication activities, WP3 – Real-life IPR data și WP4 – Interaction Services. 

Pe 9 aprilie 2019, în cadrul evenimentului „Assessment workshop for IPR challenges”, partenerii au analizat provocările existente în domeniul proprietății intelectuale în regiunea Dunării. În cadrul dezbaterilor a fost măsurată performanța ecosistemului pe baza a șase factori: politici, financiari, capital uman, cultură, piață și sprijin profesional. Rezultatele discuțiilor vor fi integrate în studiul „IPR Challenges Map”, unul dintre livrabilele proiectului. 

În calitate de partener al proiectului InnoHPC, echipa UEFISCDI a prezentat versiunea preliminară a livrabilului „IPR Challenges Map” pe care îl coordonează și a facilitat discuțiile din sesiunea de dezbateri. 

Următoarea întâlnire a partenerilor KnowING IPR va avea loc la Budapesta, la jumătatea lunii mai 2019. Aceasta va fi dedicată celui de-al doilea „Assessment workshop for IPR challenges”.

Mai multe informaţii găsiţi în pagina web a proiectului: http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/knowing-ipr
Persoane de contact UEFISCDI:
Raluca Coșcodaru
raluca.coscodaru@uefiscdi.ro 

Anamaria Fărcășanu-Răvar
anamaria.ravar@uefiscdi.ro 


Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Nov 2019

Participarea UEFISCDI la „Sustainability Workshops”

În perioada 23-25 septembrie 2019 au fost organizate, în Bulgaria, trei workshop-uri strategice în cadrul proiectului KnowING IPR - Fostering Innovation in...

05 Nov 2019

Participarea UEFISCDI la First Year Review, Budapesta

Pe 30 august 2019 a avut loc, la Budapesta, prima întâlnire de evaluare (First Year review) a proiectului KnowING IPR - Fostering Innovation in the Danube Reg...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5133, O: 466]