Screenshot 1

Participarea echipei UEFISCDI la workshop-ul "Transforming manufacturing through nanomaterials and nanotehnologies"

UEFISCDI, în calitate de partener al proiectului NMP-REG: Delivering Nanotechnologies, advanced Materials and Production to REGional manufacturing finanţat din programul de cooperare interregională Interreg Europe, a fost co-organizator al workshop-ului "Transforming manufacturing through nanomaterials and nanotehnologies" ce a avut loc pe 12 martie 2019 în București.

Evenimentul s-a concentrat pe dezbateri privind beneficiile utilizării nanomaterialor și nanotehnologiilor în industrie și modalități de cooperare între sectorul privat și mediul de cercetare pentru dezvoltarea de noi proiecte de inovare.

În cadrul întâlnirii, UEFISCDI și Universitatea Politehnica București au prezentat versiunea finală a planului de acțiune dezvoltat în cadrul proiectului NMP-REG pe baza schimbului de experiență, analizelor regionale și consultărilor cu actorii de inovare regionali din perioada Aprilie 2016- Martie 2019 și au introdus participanților conceptul unei viitoare comunități, NANO4MANU, care să reunească actori ce activează în domeniile nanotehnologiilor și materialelor avansate, atât din mediul de cercetare, cât și din sectorul privat. 

Rezultatele regionale vor fi prezentate întregului consorțiu al proiectului NMP-REG în cadrul întâlnirii de la Florența, Italia, din perioada 18-19 martie 2019. 

Mai multe informaţii găsiţi în pagina web a proiectului: https://www.interregeurope.eu/nmp-reg/

 
Persoane de contact UEFISCDI:
Raluca Coscodaru
E-mail: raluca.saftescu@uefiscdi.ro 

Elena Simion
E-mail: elena.simion@uefiscdi.ro 
Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Mar 2019

Workshop "Transforming manufacturing through nanomaterials and nanotehnologies"

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) și Universi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5451, O: 161]