Banner articol Noutati

Peer Learning Activity – Fundamental values in Higher Education: European Higher Education Area and European Education Area

UEFISCDI împreună cu Ministerul Norvegian al Educației și Cercetării organizează ”Peer Learning Activity – Fundamental values in Higher Education: European Higher Education Area and European Education Area.

Evenimentul se va desfășura în format online, în data de 4 aprilie (13:00 – 17:30 CET) și își propune să reunească factori de decizie, reprezentanți din diferite structuri internaționale, naționale și locale cu rol în promovarea valorilor fundamentale. in invatamantul superior. PLA va aprofunda în discuțiile privind măsurarea, evaluarea și promovarea acestor valori.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.
Înscrierile rămân deschise până pe 2 aprilie, iar cei interesați se pot înscrie aici.

Acest eveniment oferă o perspectivă viitoare asupra unui cadru de politică tehnică de indicatori pentru măsurarea, monitorizarea și evaluarea valorilor fundamentale, cu un accent deosebit pe abordarea responsabilității publice în învățământul superior. Discuțiile vor explora, de asemenea, provocările și oportunitățile asociate cu valorile fundamentale academice în Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA). Direcția Generală Educație, Tineret, Sport și Cultură (DG-EAC) va oferi informații despre principalele principii directoare pentru protejarea valorilor fundamentale în Spațiul European al Educației.

Participarea este deschisă experților, reprezentanților instituțiilor publice și organizațiilor neguvernamentale, personalului academic și administrativ, cadrelor didactice, cercetătorilor, studenților și altor persoane interesate de tema propusă.

Evenimentul este organizat ca parte a activităților din cadrul proiectului „New building blocks of the Bologna Process: fundamental values ​​(NewFAV)”, coordonat de UEFISCDI și implementat în colaborare cu Ministerul Norvegian al Educației și Cercetării, cu sprijin financiar din partea Comisiei Europene.

Proiectul este susținut de European University Association (EUA), European Student Union (ESU), Network of Universities in European Capitals (UNICA) și Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD).
Mai multe detalii
Știri asociate:
23 Jan 2024

Peer learning activity: intra-relations between fundamental values

On the 23rd of January 2024, UEFISCDI together with the European Students’ Union (ESU) organized the ...

06 Nov 2023

Peer learning activity: Participation of students and staff in Higher Education Governance

On the 6th of November 2023, UEFISCDI organized the Peer Learning Activity – ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.1981, O: 133]