BrainMap 1 iulie 2020

38.826 utilizatori BrainMap, la 1 iulie 2020 | INFOGRAFIC

BrainMap.ro, cea mai mare platformă dedicată actorilor implicați în activități de cercetare și inovare, a ajuns, la 1 iulie 2020, la 38.826 de utilizatori. De la începutul anului, comunitatea BrainMap a crescut cu 2.537 de noi utilizatori.

Realizată cu scopul de a facilita procesul de evaluare a proiectelor de cercetare finanțate de UEFISCDI și al altor agenții similare, BrainMap reuneşte, astăzi, experți evaluatori români și străini, aplicanți la competițiile din cadrul PNCDI III, directori de proiecte finanțate, precum și antreprenori cu activitate de inovare. 

Platforma, aflată în continuă dezvoltare şi actualizare pentru a răspunde nevoile specifice ale utilizatorilor, a lansat în această primăvară, modulul Advanced Projects Search, al cărui obiectiv este să aducă un plus de transparență şi un sprijin suplimentar comuniăţii de cercetare şi de inovare în găsirea de noi oportunităţi de colaborare cu alţi actori publici sau privaţi, atât din ţară cât şi din străinătate. 

Accesul în platforma BrainMap este gratuit, iar realizarea unui cont se face în numai câțiva pași simpli. 

Vă invităm să vă alăturați BrainMap aici: www.brainmap.ro

Știri asociate:
04 Feb 2021

Platforma Brainmap a trecut de pragul de 42.000 de utilizatori

Brainmap, cea mai mare platformă din România dedicată actorilor implicaţi în activităţi de cercetare şi inovare, a depăşit 42.000 de utilizatori. 

06 Aug 2020

39.000 de utilizatori BrainMap, cea mai mare platformă dedicată actorilor implicați în activități de cercetare și inovare

Platforma BrainMap, ce reuneşte cea mai mare comunitate de experți evaluatori români și străini, aplicanți la com...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2741, O: 133]