site header copy

Programul Leaders in Innovation Fellowship prezentat la Cafeneaua de Inovare

LIF Global (Leaders in Innovation Fellowship) este un program de formare și mentorat care oferă sprijin equity-free antreprenorilor din întreaga lume. Partener al LIF Global încă din 2021, UEFISCDI a facilitat atragerea de participanți români, România devenind, astfel, prima țară europeană care se alătură acestui program. Programul reunește lideri emergenți din comunitatea globală de inovare, oferindu-le acces la:
  • activități de formare și mentorat pentru dezvoltarea competențelor de business;
  • o rețea de colaboratori în propria țară, în Marea Britanie și întreaga lume;
  •  o experiență variată și bogată ce le va aduce beneficii imediate, dar și pe termen lung.
Programul se adresează persoanelor care sunt interesate de antreprenoriat și care au dezvoltat prototipuri ale unor inovații bazate pe inginerie, având potențial de a contribui la dezvoltarea economică și socială a țării lor.

Prezentarea oficială în România a programului LIF GLOBAL 2023, organizat de Royal Academy of Engineering, UK are loc în cadrul evenimentului Cafeneaua de Inovare, din 26 septembrie, ora 16:00, la sediul Commons Accel din Str. Halelor nr 5, București. La eveniment vor participa reprezentanți ai programului, alumni LIF 2022, oficialități, precum și membri ai comunității antreprenoriale din România.

Un eveniment dedicat lansării LIF Global 2023 va fi organizat și la Cluj, miercuri 28 septembrie: o sesiune de dimineață cu tema From labs to start-ups începând cu ora 9:45 la Aula Domsa din strada Constantin Daicoviciu nr 15 și continuând de la ora 13:45 cu o sesiune dedicată ecosistemului regional în Casino Building, Central Park, Cluj Napoca. Accesul la evenimente este liber.

Pentru a participa la evenimentul de lansare din România și pentru a afla mai multe informații direct de la reprezentanții LIF Global, vă rugăm să completați formularul.

Agenda evenimentului este disponibila aici. Data limită pentru înscrierea la eveniment este 23 septembrie, iar numărul de locuri este limitat, completarea lor facându-se în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere.
Știri asociate:
31 Oct 2022

Follow-up sesiune online MSCA Staff Exchanges & COFUND

În perioada 6-11 octombrie 2022 au fost lansate apelurile pentru instrumentele

29 Sep 2022

Sesiune online MSCA Staff Exchanges & COFUND

În perioada 6-11 octombrie 2022 este planificată lansarea apelurilor pentru instrumentele MSCA Staff Exchanges (SE) și COFUND 2022

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4236, O: 133]