Banner Noutati event Solutii

Raport eveniment SOLUȚII - 3 iunie 2021

Concepute pentru a răspunde unor nevoi punctuale, identificate de instituțiile și autoritățile publice de interes național (MAI, MApN, SPP, ROSA, SRI, STS), proiectele de tip Soluții (SOL) au facilitat dezvoltarea unor sisteme și tehnologii ce contribuie la îmbunătățirea activității și serviciilor oferite de beneficiari. Proiectele au fost finanțate în cadrul subprogramului Competitivitate prin cercetare, dezvoltare şi inovare asociat Planului Național de Cercetare, Dezvoltare, Inovare 2015-2020 (PNCDI III).

Rezultatele obținute sunt inovatoare, cu aplicabilitate directă și imediată. Care au fost nevoile identificate, cine sunt cei care au dezvoltat Soluțiile și care este impactul acestora pe termen mediu și lung, atât pentru beneficiari, cât și pentru comunitate, în general, am aflat în cadrul evenimentului organizat în data de 3 iunie 2021.

O prezentare detaliată a proiectelor Soluții 2016 -2017 găsiți în pagina evenimentului.

Evenimentul a putut fi urmărit aici 
Evenimentul face parte din seria prezentărilor publice ”Provocări și soluții pentru o lume în schimbare” a proiectelor de cercetare finanțate în cadrul competițiilor PNCDI III, organizate de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării şi UEFISCDI, pe formatul pilot SOL-2020 Matchmaking Day.


Știri asociate:
22 Jun 2021

Competiția Soluții 2021

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării a aprobat, prin Ordinul nr. 135, lansarea competiției Soluții - 2021, în cadrul Subprogramului 2.1 Competitivitate prin cercetare, dezvoltare şi inovare. 

23 Dec 2020

Raport eveniment SOL-2020 Matchmaking Day

Evenimentul SOL-2020 Matchmaking Day (10 decembrie 2020) a vizat prezentarea nevoilor identificate și a soluţiilor propuse/realizate, oferind o platformă de discuții de...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2534, O: 133]