Stire 11 Martie 2021 RDA 17th Plenary

RDA - a 17-a ședință plenară

Comunitatea Research Data Alliance (RDA) în colaborare cu Digital Curation CentreJisc și UKRI organizează cea de-a 17-a ședință plenară, cu tema ”Deschiderea datelor pentru provocări globale ”. Aceasta va avea loc virtual în perioada 20-23 Aprilie 2021, în Edinburgh.
Unul dintre atuurile RDA este acoperirea globală a rețelei. Membrii provin din 145 de țări diferite, iar ședințele plenare se rotesc pe tot globul. Această diversitate de colaborare este necesară și benefică pentru a aborda provocările globale și soluțiile care funcționează pentru o multitudine de contexte diferite.
Reuniunile plenare RDA oferă o oportunitate pentru această colaborare diversă de a face progrese rapide în toate domeniile activității sale - inițierea și aderarea la noi grupuri de lucru, partajarea rezultatelor intermediare ale lucrărilor în curs, identificarea domeniilor de suprapunere și sinergie și prezentarea lucrărilor finalizate și de succes precum și experiențe despre adoptarea lor. Rezultatele generate de grupurile RDA au ca scop asigurarea faptului că datele pot fi partajate, reutilizate și mai accesibile în medii globale și inter-domenii.
Înregistrarea este deschisă aici, iar pentru mai multe informații accesați pagina dedicată aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
04 Oct 2021

RDA European office opens 2 vacancies

Research Data Alliance – RDA este o inițiativă globală non-profit, fondată în 2013. În aprilie 2020, a fo...

27 Sep 2021

Webinar - Supporting Interdisciplinary Sample Data Discovery, Integration, and Reuse

Evenimentul ESIP / RDA Physical Samples programat în 7 octombrie 2021 va explora abordările actuale și planificate pentru a sp...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5658, O: 160]