news big  rezultate competitii p2

Rezultate preliminare sesiune VI Competiţie Cecuri de Inovare 2017

Au fost postate rezultatele preliminare pentru sesiunea VI asociată competiţiei Cecuri de Inovare 2017 din cadrul Programului 2: Creșterea competitivității economiei românești prin CDI.

Rezultatele preliminare sunt disponibile la adresa: https://uefiscdi.ro/cecuri-de-inovare 

Raportul final de evaluare este disponibil în platforma on-line, http://uefiscdi-direct.ro, în contul fiecărui responsabil de proiect.

Contestaţiile se pot transmite în perioada 14 – 18 septembrie 2017 prin e-mail la adresa cecurideinovare@uefiscdi.ro, prin fax la nr. 021.311.59.92, sau direct la sediul UEFISCDI din Str. D.I. Mendeleev, nr. 21-25, Etaj 3, camera 321, sector 1, Bucureşti.

Contestaţiile pot avea ca obiect exclusiv viciile de procedură considerate neconforme cu precizările din pachetul de informaţii. Contestaţiile nu pot avea ca obiect punctajele şi comentariile evaluatorilor. 
Mai multe detalii
Știri asociate:
01 Aug 2018

Rezultate finale sesiunea III Competiţie Cecuri de Inovare 2018

Au fost postate rezultatele finale pentru sesiunea III asociată competiţiei Cecuri de Inovare din cadrul Programului 2: Creșterea competitivității economiei românești prin CDI....

10 Jul 2018

Rezultate finale sesiunea II Competiţie Cecuri de Inovare 2018

Au fost postate rezultatele finale pentru sesiunea II asociată competiţiei Cecuri de Inovare din cadrul Programului 2: Creșterea competitivității economiei românești prin CDI.

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4399, O: 466]